جمعه 23 آذر 1397

برگزاری جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فومن

نسخه چاپی ایجاد : ‎1397/09/14 09:26 بازدید: 30

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فومن به ریاست حمید رضایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و با حضور اعضا برگزار شد.
در این جلسه رضایی با بین اینکه یکی از اساسی ترین و مهمترین دغدغه های شهرستان وضعیت نان مردم است، اظهار کرد: مساله اول بحث تولید و توزیع نان مرغوب و باکیفیت است و کنترل آن طبق ضوابط و مقررات بر عهده شورای آرد و نان می باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار فومن با تاکید بر اینکه خیلی موافق برخورد های قهری در برابر متخلفان نیستیم، گفت: باید نظارت در این بخش گسترده تر شود تا نانوایان، نان باکیفیتی دست مردم بدهند.
رضایی با اشاره به اینکه در درجه اول هدف ما مراقبت جهت جلوگیری از انحرافات است، افزود: در درجات بعدی با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.
وی بر ضرورت رفع مشکلات صنفی نانوایان تاکید کرد و گفت: با توجه به فرا رسیدن زمستان و سرمای هوا، سهمیه مازاد برای نانوایان در نظر گرفته شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار فومن گفت: در هنگام بحران باتوجه به قطعی احتمالی برق و نرسیدن سوخت به نانوایان، باید آمادگی لازم با حوادث اینچنینی و برخورداری از ذخایر جایگزین در فصل سرما را داشته باشیم.
رضایی به تقاضای احداث واحدهای نانوایی جدید اشاره کرد و گفت: صدور مجوز نانوایی های جدید به متقاضیان پس از بررسی ادارات ذیربط در جلسه آینده اعلام خواهد شد.
وی درخصوص مشکلات آرد نیز اظهار کرد: نوع آرد برای نانوایان سنگک، بربری و لواش باید طبق اصول و مقررات بهداشتی و ارزش غذایی مشخص شده باشد و همچنین نانوایان موظف به پخت نان با آرد مخصوص می باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار فومن بر ضرورت آموزش صحیح به نانوایان نیز تاکید کرد و یادآور شد: برخورد قاطع و قانونی اصناف، تعزیرات و صنعت و معدن با نانوایان متخلف و فاقد پروانه ضروری است.
رضایی همچنین بر ضرورت پیگیری اداره صنعت، معدن و تجارت درخصوص مسئله حمل و نقل آرد، کیفیت نان و ذخیره سازی سوخت در فصول سرد و ایام پر ترافیک تاکید کرد.
وی در پایان خواستار انعکاس مشکلات حاد توسط مدیران شهرستان به فرمانداری جهت اخذ تصمیمات توسط فرماندار و مدیران استانی شد.
در این جلسه دکتر یکتا رئیس شبکه بهداشت و درمان فومن با بیان اینکه میزان استفاده از جوش شیرین در سطح نانوایی های شهرستان فومن طی سه سال گذشته رو به کاهش بوده است، یادآور شد: هم اکنون میزان استفاده از جوش شیرین به 21 درصد رسیده است.
رئیس تعاون روستایی فومن نیز در این جلسه از توزیع ماهانه 13 هزار و 570 کیسه آرد در سطح شهرستان فومن خبرداد و گفت: سرانه عشایر نی به ازای هر نفر 7 کیلوگرم است که این میزان باید افزایش یابد.
فرهاد بهادی وند رئیس اداره تعزیرات حکومتی فومن با بیان اینکه طی سالهای اخیر علی رغم افزایش قیمت نان، کیفیت نان هیچگونه بهبودی نداشته است، گفت: طبق قانون پنجم توسعه باید چرخه تولید و توزیع آرد، آزاد باشد اما این اتفاق تاکنون رخ نداده است.
وی به کیفیت پایین آرد توزیعی در گیلان اشاره کرد و گفت: آزادسازی قیمتها می‌تواند منجر به بهبود آرد تولیدی شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیز از تشکیل تیمهای بازرسی مشترک برای بررسی وضعیت نانوایی‌ها خبرداد و گفت: طی 4 ماه گذشته بیش از 180 مورد بازرسی صورت گرفته و برای 12 نفر پرونده تخلف تشکیل شده است.

دولت و ملت همدلی و همزبانی